Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Var instruktör under årets Stadium Sports Camp!

Vill du prova på att vara instruktör för softboll under Stadium Sports Camp?


 SBSF söker nu instruktörer som kan hjälpa till under en av årets Campveckor i Norrköping. Stadium Sports Camp är en oförglömlig erfarenhet med över 3.000 ungdomar på plats! Varje år kommer mer än 3000 ungdomar i åldrarna 11-14 år till Norrköping för att få en oförglömlig vecka. Från och med i år är det 12 huvudidrotter och fyra prova-på-sporter, däribland softboll. Stadium Sports Camp (SSC) pågår från den 17 juni till den 16 juli och deltagarna är på campen en vecka i taget. Vi söker nu ledare till prova-på-softboll. Som ledare på SSC tar du hand om grupper från alla huvudidrotter som kommer att få chansen att testa softboll. Deltagarna kommer från hela landet och vi hoppas givetvis att intresset för softboll och baseboll skall öka ute i landet. Med över 3000 deltagare har vi ett bra tillfälle att visa upp oss och vi vill gärna se dig som ledare hos oss. Vem kan bli ledare? Du som är 16 år och äldre och har kunskaper i baseboll och/eller softboll. Du har lätt för att lära ut och arbeta med barn. Har du ledarerfarenheter är det ett jätteplus. Du måste kunna tillbringa 5 dagar i Norrköping under sommaren. Vad får jag för besväret? Som ledare får du en uppsättning kläder (träningsoverall, t-shirt, och shorts), boende, fyra mål mat om dagen och reseersättning (biligaste alternativet). Vem kan jag fråga? Om du är intresserad av att jobba eller vill veta mer kan du höra av dig till Caroline Kjellgren, KFUM Norrköping Baseboll och Softboll via mail, caroline_kjellgren@telia.com . kontaktperson - Caroline Kjellgren  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-02-24

Senast uppdaterad: 2008-11-26

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se