Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Per Bjurman: Baseboll är steroider, bandy är våld - eller?

Aftonbladets USA-korrespondent Per Bjurman fick mycket feedback för sin hyllning till basebollen i sin tidigare krönika. Mycket handlade om hur Bjurman överhuvudtaget kunde skriva om en sport som bara handlar om steroider...!


"Red Sox hämtade sig snabbt och har nu nackat Yankees två gånger. Kanske beror det på att de tar så mycket steroider? Vissa baseball-hatande mailskribenter verkar leva i den befängda tron att det fungerar så. Alltså, de flesta som hörde av sig efter förra veckans kärleksförklaring till den amerikanska nationalsporten var var väldigt tacksamma och snälla. De svenskar som gillar baseball är uppenbarligen inte vana vid att det skrivs om homeruns och pitchers - allra minst positivt. Men det kom också sura uppstötningar om att det skandalösa i att jag hyllar en idrott som "bara handlar om anabola steroider". Det är som att påstå att bandy bara handlar om våld för att Per Fosshaug haft några svavelosande utbrott." Läs hela Per Bjurmans krönika Baseboll är steroider, bandy är våld - eller? på Aftonbladets webbplats. skriven av - Kristian Pälviä


Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2005-04-14

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se