Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Dermendzievs streak tog slut

Tony Dermendzievs "hitting streak" tog slut efter onsdagens match mot Tranås. Oskarshamns stjärnslagman, som inför matchen hade slagit en hit i 31 raka Elitseriematcher, gick lottlös från matchen och såg därmed sin "hitting streak" ta slut. Men Oskarshamn vann matchen, 8-7, i botten av nionde inningen och har fortfarande chans att nå SM-slutspelet.

 

Men för att Oskarshamn skall nå SM-slutspelet krävs det tre segrar i de avslutande matcherna mot Leksand och Sundbyberg. Detta sedan Skövde förlorat borta mot Göteborg med 6-10. Skövde ligger två vinster före Oskarshamn i tabellen men har fördel, 2-1, i inbördes möten.

Tony Dermendziev vann slagligan i fjol efter att ha slagit .500 på säsongen och hade under säsongerna 2004-2005 en hitting streak på 31 raka matcher med minst en hit.skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2005-07-27

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se