Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

CEB Scoring clinic i Sverige

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet, tillsammans med Europeiska Basebollförbundet, arrangerar internationell protokollförarutbildning - CEB Scoring Clinic - i Nacka 4-6 november 2005. Det internationella systemet för protokollförning kommer då att gås igenom och läras ut av instruktören Pablo Carpio från Spanien. Hela utbildningen sker på engelska.


Tidigar har vi angett att kursen skulle hållas nästa år. Framförhållning i all ära - men det är nu i november som kursen går. Inbjudan nedan är nu uppdaterad med rätt årtal (2005). INTERNATIONELL PROTOKOLLFÖRAR UTBILDNING Missa inte tillfället att lära dig mer om avancerad protokollförning och höja din nivå på dina protokollförarkunskaper! Komplett utbildningsinformation och anmälningstalong laddar du ner här (pdf, 41 kb) Målgrupp:  Du som har en teoretisk grund, och praktisk erfarenhet av att föra protokoll - och som vill lära sig mer om protokollförning. Mål med utbildningen:  Att utveckla dina kunskaper och ge dig teoretiska och praktiska kunskaper i att föra internationellt CEB-protokoll, så att du skall kunna föra protokoll vid internationella turneringar och även kunna ge egna utbildningar. Förkunskaper:  Du måste ha genomfört protokollförningsutbildning samt ha fört protokoll regelbundet eller ha motsvarande kunskaper. Du skall vara en bra protokollförare som vill bli ännu bättre! Kursledare:  Pablo Carpio, Spanien. Utbildningen sker på engelska. Tid:  2005-11-04 - 2005-11-06. Kursen startar fredag 4 november klockan 17:00 och avslutas söndag 6 november kl 16:00. Plats:  Quality Hotel Nacka, Värmdövägen 84, Stockholm. Karta till hotellet finns här ! Anmälan:  Sista anmälningsdag tisdag 25 oktober. Anmälan sker på e-post kristian.palvia@baseboll-softboll.se , eller till SBSFs kansli på telefax 08-683 30 29. Kursavgiften faktureras er förening. Kursavgift:  800 kr per person inklusive kursmaterial (IBAF Scoring Manual samt kopior på IBAF/CEB protokollpapper), för- och eftermiddagskaffe, samt konferenslunch. Boende ingår inte. Observera att de flesta kommuner och distriktsförbund ger utbildningsbidrag till föreningarna för att täcka upp kostnader för utbildning! Undersök med er hemmakommun/DF. Logi:  Quality Hotel Nacka har idrottspriser för logi (enkelrum 450 kr, dubbelrum 650 kr ) - boka direkt hos Quality Hotel Nacka, telefon 08-506 160 00. Ange RF Idrottsavtal vid bokning. Ta med:   Anteckningsmaterial. Tänk på:  Att protokollföraryrket är ett bra sätt att fortsätta att vara aktiv inom sporten även efter avslutad spelarkarriär. Den här kursen ger en grund för internationella uppdrag som protokollförare. Kontaktperson:  Kristian Pälviä, telefon 08-683 30 27 eller e-post kristian.palvia@baseboll-softboll.se .  kontaktperson - Kristian PälviäLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-10-14

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se