Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Bilder från Verksamhetskonferensen

Inom kort kommer vi att lägga ut information om Verksamhetskonferensens olika delar, både utvecklingsarbetet på lördagen och söndagens serie- samt ungdomskonferenser. Tills dess att materialet är sammanställt delar vi med oss av en hel del bilder från Verksamhetskonferensen


. Verksamhetskonferensen var välbesökt, något som en nöjd förbundsordförande Mats Fransson tog upp i sitt välkomsttal innan Liselott Ohlson från SISU Idrottsutbildarna tog över taktpinnen. För många var det säkert första gången som man kom i kontakt med både varandra och ett arbetssätt där man skulle processa fram material. Dock inte för Anders Rosenkvist från Norrköping, längst fram till höger. Det första arbetet gick ut på att man, var för sig, skulle ta fram positiva faktorer som gjorde att baseboll och softboll var idrotter med stor utvecklingspotential. Dessa gick man sedan igenom i grupper och satte upp på väggarna så att alla fick se vad man skrivit. Det blev många smågrupper på 3-4 personer i varje som diskuterade hur våra sporter skulle bli större i framtiden. Senare fick varje grupp redovisa hur man tänkt gå vidare inom de områden som var viktigast, enligt den samlade församlingen. Processledaren Liselott Ohlson från SISU Idrottsutbildarna lyssnade intresserat på när bl.a. Per Lindgren, nedan, pratade om hans grupps erfarenheter. Även en del av förbundets funktionärer var närvarande och arbetade i grupperna, bland annat pressekreteraren Magnus Hedström (ovan)... ...och Lewis Hamilton från Softbollutskottet... ...men även landslagsspelare, bl.a. Johan Tisell, fanns på plats. På slutet delades man åter upp i olika grupper för att än en gång bryta i frågeställningarna. Lewis Hamilton och Mats Fransson i samspråk Basebollutskottet hade ett förberedande möte inför seriekonferenserna. skriven av - Kristian Pälviä

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-10-25

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se