Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Karlskoga arrangerar inomhusturnering

Karlskoga Bats arrangerar inomhuscup för ungdomar för tredje året i rad den 28-29 januari 2006. Sista dag för intresseanmälan är den 11 november!


Inbjudan i pdf-format - klicka här ! Helgen 28-29 januari 2006 arrangerar Karlskoga Bats, för tredje gången, en inomhusturnering i baseboll. Turneringen kommer spelas i Stora Hallas fotbollshall i Degerfors, ca 1 mil söder om Karlskoga. Nyhet för 2006 års turnering är att den är öppen även för A-ungdom. Målsättningen är att det kommer spelas matcher i samtliga åldersklasser, A, B och C-ungdom. Intresseanmälan: En intresseanmälan görs genom att man senast fredagen den 11 november skickar ett mejl till kgabats@hotmail.com . Ange i vilken åldersklass som ni är intresserade att deltaga. Intresseanmälan är ej bindande, men är ändå viktig för att vi som arrangörer ska kunna planera turneringen. Åldersindelning: A-ungdom födda 1991-1993 B-ungdom födda 1994-1996 och C-ungdom födda - 1997. Mat och logi: Ett enkelt boende, där man sover på egen luftmadrass/liggunderlag, kommer ordnas i anslutning till hallen. Det kommer även att serveras frukost på söndag morgon. Pris för övernattning inklusive frukost är 100 kr/person. Det kommer även finnas kioskförsäljning där man kan köpa korv, dricka och godis m.m.. Anmälningsavgift: Hallhyran är hög vilket betyder att vi är tvingade att ta ut en anmälningsavgift. Förra året fick vi ett bidrag från Handslaget, som gjorde att vi kunde hålla ned avgiften. Om vi INTE beviljas något bidrag för årets turnering kommer kostnaden bli ca 1000 kr/lag. kontaktperson - Karlskoga Bats

Länk till annan webbplats.  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-11-03

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se