Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Anmälan till seriespel

Föreningar som skall spela i seriespel säsongen 2006 skall anmäla detta till SBSF absolut senast 31 december 2005. Detta gäller Division 1 Softboll och Division 2 Baseboll.


Softbollserien upplägg 2006: Upplägget är beroende på antalet lag. Blir det sju lag totalt spelas softbollserien som en rak serie. Blir det fler än åtta lag blir det två pooler med de fyra bästa lagen från 2005 i en pool, och övriga lag i den andra poolen. Det kommer då även att spelas matcher mellan poolerna, s.k. "crossover" matcher. Blir det nio lag eller mer spelas serien utan "crossover" matcher. Anmälan skall ske till SBSFs kansli på e-post info@baseboll-softboll.se senast 31 december. Då kan lagen även ange max två speldagar där man inte kan spela pga studentfirande eller andra aktiviteter. Detta för att underlätta schemaläggandet och undvika flytter av matcher under säsongen. Frågor om softbollserien besvaras av Caroline Kjellgren . Anmälan till Baseboll Division 2: Lag som inte deltog i seriespel 2005, och som skall spela i Division 2 Baseboll skall anmäla detta senast 31 december till SBSFs kansli på e-post info@baseboll-softboll.se senast 31 december 2005.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2005-12-08

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se