Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Ledarclinic i Leksand

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet, i samarbete med ISG och Dalarna Gävleborgs Baseboll och Softboll Förbund, arrangerar en ledarclinic i Leksand 27-29 januari. Inriktning blir mot barn-, ungdoms-, och juniorledare med Peter Caliendo som huvudföreläsare. Missa inte detta tillfälle att lära er mer om baseboll från en mycket duktig och erfaren föreläsare och coach. Hittills har ett tjugotal personer anmält sig men det finns plats för fler - sista anmälningsdag är 20 januari.


Den 28 - 29 januari 2006 inbjuder Dalarna Gävleborg BSF, ISG och Svenska Baseboll och Softboll Förbundet till Baseboll Clinic på Leksands Folkhögsskola i Leksand. Lägret kommer att pågå under två dagar lördag till söndag, vi kommer att ha en liten presentation på fredag kväll. Ladda ner inbjudan i pdf-format genom att klicka här! Detaljerat och uppdaterat program i pdf-format finns här ! TEMA: Junior-, ungdomsledare samt nybörjar tränare Instruktörer: Från ISG, USA: Peter Caliendo och Don Freeman Plats: Leksands Folkögskola, Leksand Kostnad: Deltagaravgift 250 kr/deltagare Boende inkl alla måltider 400 kr/deltagare (1 natt), 635 kr/deltagare (2 nätter). Boende i dubbelrum. Mat: Serveras i Folkhögskolans matsal, frukost, lunch och middag Anmälan: Anmälan registreras när betalning av deltagaravgift och boende har inkommit på DGBSFs bangiro konto 5454-8169. Namn och klubb skrives på inbetalningsblanketten, samt vilken åldersgrupp du tränar och hur länge eller om du skall börja som tränare Lotteri: Vi kommer att anordna ett lotteri med väldigt fina priser. Priserna har skänkts av ISG och bla Louisville Slugger Sista anmälnings dag framflyttad till 20 januari 2006! Om föreläsaren: Peter Caliendo har mångårig erfarenhet av ledarskap för såväl ungdomar som seniorer i Europa och USA. Han har producerat instruktionsmaterial på video för föräldrar och ledare, arrangerat training academies runt om i USA, Meriter: Head coach USA entries at Pan American Youth Championships 1992, 1993 och 1996 (gold medals) Assistant coach USA Baseball 1999 Intercontinental Cup, Australien Instructor Major League Baseball International (Latin America, Europe) Associate professional scout (Texas Rangers and Toronto Blue Jays) Director of Baseball Operations (Shaumburg Flyers, Northern League) 1999-2001 Head coach and Director of Baseball Development Belgium (1995 - present) Det är en mycket meriterad instruktör som vi har fått tillhanda för denna clinic, med erfarenhet av europeiska förutsättningar för baseboll. Det kommer att bli en clinic som ger mycket tillbaka till deltagarna! För mer information och anmälan... ...kontaktar ni Ola Sund, e-post ola.sund@gagnefsvarme.se eller telefon 0247-136 32. Mobil: 070-6716027. kontaktperson - Ola Sund


Länk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-01-02

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se