Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Webbsidan strukturerar om

Vi arbetar med att lägga om innehållet på SBSFs webbsida vilket innebär att det kan vara svårt att hitta rätt bland de olika delarna i början.


Snabblänkar till vänster Vi kommer fortfarande att ha snabblänkar till vänster för de mest frekventerade sidorna - bland annat till serier och resultat, baseboll på tv, almanackan, och information om bl.a. landslag och utbildning. Förbundsinformation på toppen I toppmenyn lägger vi upp all officiell information från SBSF enligt den organisation som vi arbetar efter. Förbundsinfo - officiell information om SBSF inklusive verksamhet, organisation, distrikt och föreningar samt pågående projekt. Bredd och motion - info om Breddidrott, Handslaget, och Baseboll i skolan. Elit och landslag - information om Basebollcollege, basebollgymnasium, landslagsinformation (nu med separata nyhetssidor för respektive landslag). Tävling - all information om nationell tävlingsverksamhet samlad under en port. Länkar - till distrikt, föreningar och internationella länkar. Ännu är inte allt innehåll på rätt plats vilket vi ber om förståelse för. Men vi arbetar för högtryck för att alla bitarna skall hamna på plats så fort som möjligt! kontaktperson - Kristian Pälviä
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-04-10

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se