Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Karlskoga och Stockholm segrade i MAB Cup

Karlskoga Bats tog hem segern i B-pojkklassen och Stockholm vann A-pojkarnas klass när MAB Cup avgjordes i Stora Halla i Degerfors.


Det var i den yngsta åldersklassen, 10-12 år, som Karlskoga Bats stod som slutsegrare. Det var med minsta möjliga marginal då både Karlskoga, Enskede och Stockholm lyckades vinna varsin match. Karlskogas vann dock eftersom de hade minst insläppta poäng. En stark laginsats bäddade för segern med ett extra plus till Martin Fahlin som slog mycket bra under hela helgen. I den äldre åldersklassen 13-15 år slutade Karlskoga på en mycket hedrande andraplats av fyra deltagande lag. Karlskoga och slutsegrarna Stockholm vann lika många matcher, men Stockholm tog hem segerpokalen tack vara att de vann matchen mot Karlskoga med 6-3. Resultat: B-ungdom Karlskoga 8 - Enskede 9 Stockholm 2 - Karlskoga 8 Enskede 6 - Stockholm 10 Sluttabell: Karlskoga Stockhom Enskede A-ungdom Karlskoga 12 - Westerås 4 Stockholm 7 - Rättvik 0 Karlskoga 3 - Stockholm 6 Rättvik 9 - Karlskoga 11 Westerås 6 - Stockholm 5 Rättvik 8 - Westerås 7 Sluttabell: Stockholm Karlskoga Rättvik Westerås Bilder från turneringen finns på Karlskoga Bats hemsida. skriven av - Kristian Pälviä
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-04-18

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se