Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SBSF och Habo Finans i samarbete

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet och Habo Finans har tecknat ett treårigt samarbetsavtal. Det är det enskilt största sponsoravtal som tecknats av SBSF de senaste åren och förhoppningsvis ett av flera avtal för att stärka ekonomin i förbundet för att skapa resurser för tillväxtprojekt.


Habo Finans arbetar med kapitalplaceringar genom aktiehandel och är baserade utanför Jönköping. Det är det första konkreta avtalet som rotts i hamn av de externa konsulter som SBSF samarbetar med. - Att få externa medel till vår verksamhet är oerhört viktigt för att kunna fortsätta förbundets positiva utveckling, säger ordförande Mats Fransson. kontaktperson - Kristian Pälviä


  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-05-04

Senast uppdaterad: 2008-11-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se