Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Leksand vann Svenska cupen...

Leksand vann Svenska Cupen för tredje gången och för första gången sedan 1998 när man finalslog Karlskoga med 4-2 under lördagen. 17-årige Per Sjörs utsågs till finalens mest värdefulle spelare efter att ha slagit fyra hits på fyra försök och tagit en akrobatisk lyra på outfield.


Karlskoga började bäst och tog ledningen men Leksand kunde vända och hålla undan tack vare fin pitching av veteranerna Magnus Höglund och Rickard Reimer. Karlskoga hade kvitteringsläge i sista inningen men Leksand höll undan till hemmapublikens jubel. Svenska Cupen 2005/06 Cupmästare genom tiderna kontaktperson - Peter MalmLänk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-08-27

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se