Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Skövde säkrade seriesegern

Skövde Saints säkrade seriesegern i softbollserien genom att besegra Nälsta i tre av fyra matcher under helgen. Matcherna slutade 3-10, 16-9, 11-4 och 24-7, och ankrade av pitchern Nina Sarajärvi kunde Skövde med dessa tre segrar ta sin första serieseger någonsin i klubbens historia.


För matchreferat och statistik - gå till Heatstats webbsida . Efter att Sara Svensson lett Nälsta till seger i den inledande matchen tog Skövde över hela matchserien. Nälsta saknade Liezel Ljung och fick Sofia Lundqvist skadad i den första matchen, och räckte då inte till denna helg mot hemmalaget. Nina Sarajärvi pitchade 19 starka innings under de fyra matcherna och tog hem två segrar. Den tredje segern pitchade Mia Carlsson hem i den avslutande matchen. Tyvärr visade sig inte vädret från sin bästa sida - det blev flera regnavbrott under helgens spel. Robin Flier (bilden) slog 11 för 18 under helgen med åtta rbi's, även Mia Carlsson slog bra under helgen, 8 för 16 med åtta rbi's. Skövde, Nälsta och Alby är klara för slutspel. Kommande helg avgörs det vilket av lagen Sundsvall och Söder som tar den fjärde och sista slutspelsplatsen. skriven av - Kristian Pälviä


Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2006-08-29

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se