Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Stockholm arrangerar Cupvinnarcupen

Det blir Europacupbaseboll på Skarpnäck till sommaren. Stockholm har tilldelats arrangemanget av Cupvinnarcupen Qualifier och kommer att få arrangera turneringen, med upp till åtta lag, den 11-17 juni på Skarpnäck.


CEB offentliggjorde spelplatserna i 2007 års Europacuper dagarna innan nyår. För Tranås, som blir Sveriges representant i Europacupen Qualifier, blir det spel antingen i Blagoevgrad, Bulgarien, eller i Portugal. Inget svenskt lag representeras i CEB-cupen Qualifier, som avgörs i Szentendre, Ungern. Sveriges basebollag har ju spelat sig ur A-poolerna i Europacuperna, som spelas enligt följande: Europacupen (San Marino) Deltagare: SMR, ITA, NED, ESP, CZE, GER, FRA Regerande mästare: San Marino BC T&A (direktkval.) Qualifier 1: Blagoevgrad, Bulgarien, max 8 lag Qualifier 2: Portugal, max 6 lag Cupvinnarcupen (Hoofddorp, Holland) Deltagare: NED, LTU, CZE, SVK, FRA, ESP, GER Regerande mästare: KonicaMinolta Pioniers (direktkval.) Qualifier 1: Stockholm, Sverige, max 8 lag Qualifier 2: Utena, Litauen, max 6 lag CEB-cupen (Zagreb/Karlovac, Kroatien) Deltagare: CRO, ESP, CZE, SER, GER, FRA, ROM Regerande mästare: Kelteks Karlovac, Kroatien (direktkval.) Qualifier: Szentendre, Ungern, max 6 lag skriven av - Kristian Pälviä
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-01-08

Senast uppdaterad: 2008-11-21

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se