Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Stoeryd vann Intersportcupen

Stoeryd vann den fjärde upplagan av Intersportcupen efter seger över Sundbyberg i finalen med 13-10.


 Arrangörsföreningen Arnö IF slutade på tredje plats och Alby blev fyra. Det var alltså Stoeryd som vann guldpokalen efter en spännande finalmatch mot Sundbyberg som slutade 13-10 till östgötarnas favör. Arrangören Arnö IF slutade trea (för tredje gången i rad) medan Alby kom fyra. Stoeryd dominerade stort och glänste såväl defensivt som offensivt. Men matchen som kom att avgöra vilka som skulle få spela final mot dem var den mest spännande i hela turneringen. Arnö och Sundbyberg har tidigare spelat flera rysarmatcher mot varandra och de som har varit med förut minns säkert både semifinalen i Intersportcupen (Sundbybergseger med 10-6) och finalen i Billingeslaget (Arnöseger 10-9) förra året. Den här gången var det Sundbyberg som vann efter att ha gått från 2-5 till 6-5 i botten av den fjärde och sista inningen. Därmed fick Arnö IF ännu en gång nöja sig med brons. Resultat 2007: Arnö IF - Alby IF 8-5 Nya Stoeryds FF - Sundbyberg 12-5 Alby IF - Nya Stoeryds FF 3-14  Sundbyberg - Arnö IF 6-5 Arnö IF - Nya Stoeryds FF 5-13 Alby IF - Sundbyberg 6-8 Nya Stoeryds FF - Sundbyberg 13-10 Alla matcher spelades i fyra inningar (max 50 minuter) förutom finalen som spelades i sex inningar (max 90 minuter). Arnö IF ber att få tacka alla spelare, ledare och publik för en lyckad turnering och hälsar alla välkomna tillbaka till Arnöparken. Stort tack också till de som hjälpte till med lotterier, fikaförsäljning och bollkastning. skriven av - Peter Ström  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-05-31

Senast uppdaterad: 2008-11-20

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se