Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Basebollbröllop på Skarpnäck

Finlänske CEB-domaren Mika Sarjanen och hans vitryske flickvän, tillika protokollföraren, Olga Mandzhieva, slog till och gifte sig på Skarpnäcks pitcherkulle i samband med lördagens spel i Cupvinnarcupen Qualifier.


 Best man var Peter Ström (till vänster), som var TC vid den Europacupturnering där Mika och Olga träffades. Mika Sarjanen och Olja Mandzhieva träffades i samband med en basebollturnering i Brest, Vitryssland och har sedan dess varit ett par. I samband med Cupvinnarcupen Qualifier i Stockholm slog de till och gifte sig - på pitcherkullen på Skarpnäcks basebollplan. Huvudcoachen för Brest Zubrs ledde bruden till altaret medan Peter Ström agerade Best Man på bröllopet som fick en äkta basebollinramning. Från SBSFs sida vill vi önska Mika Sarjanen och Olga Mandzhieva lycka till i framtiden! On behalf of the Swedish Baseball and Softball Federation, we wish all the best of luck to Mika Sarjanen and Olga Mandhzieva in the future! skriven av - Kristian Pälviä
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Tillbaka

Publicerad: 2007-06-19

Senast uppdaterad: 2008-11-20

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se