Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Skövde Saints säkrade seriesegern i softboll

Skövde Saints tog som tippat hem sin andra raka serieseger i softbollserien. Efter 24 matcher gick man 23-1 och avslutade med fyra raka segrar mot Alby IF. Nu väntar Europacupspel i Italien för de regerande mästarna.


Medan de övriga lagen slutför seriespelet de kommande två veckorna skall Skövde Saints ner till Italien och försvara de svenska färgerna i Europacupen. Den 8-9 september inleds SM-slutspelet i softboll med semifinaler i bäst av tre matcher och där tyder det mesta på att Skövde Saints får ta emot Söder i semifinalerna. För alla resultat, spelprogram och tabell - klicka här . För statistik och topplistor - klicka här !
Länk till annan webbplats.
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2007-08-12

Senast uppdaterad: 2008-11-20

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se