Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Bilder från Baseboll- och Softbollsverige

2008-09-02 Bilder från Baseboll- och Softbollsverige Helsingborgs Kerry Fitzgerald hinner inte bränna Mattias Johansson på första bas. Göteborg besegrade Helsingborg med 2-0 i matcher i kvartsfinalen av Basebolligan. Foto: Johan Weidolf


kontaktperson - SBSF Media
Vecka 35: Jonny Edgren väntar på bollen. Foto: Johan Weidolf Vecka 32: Göteborgs och Tranås ungdomar möttes på basebollplanen i Utby. Foto: Johan Weidolf Vecka 27: Sundsvall kunde jubla efter bortasegrar mot Uppsala med 19-13 och 13-6 i regionserie norr. Foto: Peter Blomqvist Vecka 26: Kadettlandslagets förbundskapten Stefan "Snigeln" Nielsen drillade basebollungdomar på basebollplanen i Skarpnäck. Foto: Peter Blomqvist Vecka 23: Det spelades ungdomsbaseboll i Alby. Foto: Hans Rydberg Vecka 22: Eskilstuna besegrade Karlskoga B i regionserie öst. Foto: Peter Blomqvist Vecka 21: Göteborg besegrade Skövde med 16-11 och 11-6 när lagen möttes i regionserie väst. Foto: Peter Blomqvist Vecka 19: Bart Mendoca slog två homeruns och sex RBI i en och samma inning när Helsingborg besegrade Malmö. Foto: Peter Blomqvist Sölvesborgs Anders Göransson tar poäng mot Lund. Det gör även Kim Hallsten. Foto: Peter Blomqvist Vecka 18: Foto: Patrik Wibron Vecka 17: Tobias Angser glider in mot andra bas i en träningsmatch mellan Göteborg och Kungsbacka. Mattias Johansson på väg mot tredje bas. Foto: Johan Weidolf Stockholm mötte Norrköping i en träningsmatch på Skarpnäcks IP. Foto: Peter Blomqvist Sänd in era bidrag! Vi kommer under säsongen publicera ett urval av de bilder som skickas in här på SBSFs webbsida. Ta fram fotografen i dig och skicka in ditt bidrag till oss. OBS! Vi förbehåller oss rätten att sortera bland urvalet av bilder som kommer in. Kom ihåg: Ju bättre upplösning, annorlunda motiv, och kvalitet på bilden - desto högre chans att den kommer in på webbsidan! Maila in dina bilder till media@baseboll-softboll.se . Ingen ersättning utgår för insända bilder och vi tar inget ansvar för användande av tredje part.
  Skriv ut
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Publicerad: 2008-09-02

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se