Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Säsongspremiär för Pro Fastpitch

I natt drog proffsligan i softboll, National Pro Fastpitch, igång årets seriespel i USA. Rockford Thunder, med Cat Osterman i pitchercirkeln, tog hem premiärmatchen mot Akron Racers medan Chicago Bandits besegrade Philadelphia Force. Tack vare samarbetet med MLB kommer hela 60 matcher från ligan att streamas live över webben.

Länk: National Pro Fastpitch  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (officiella webbsidan)

Länk: 2009 NPF Streaming schedule Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (mlb.com)

 

Årets proffsliga kommer att omfatta totalt fem lag; regerande mästarna Chicago Bandits Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Akron Racers Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Rockford Thunder Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Philadelphia Force  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och nybildade USSSA Pride Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Lagen spelar 40 matcher i ligan och därutöver spelar man ytterligare uppvisningsmatcher mot diverse landslag och distriktslag.

I nattens premiäromgång vann regerande mästarna Chicago Bandits över Philadelphia Force med 5-1. Kristina Thorson tog hem segern för Bandits med fyra starka innings innan Jennie Finch avslutade matchen med tre innings (sex strikeouts).

Cat Osterman dominerade totalt i matchen mellan Rockford Thunder och Akron Racers. Osterman noterades för 16 strikeouts och släppte endast tre hits (varav två till Crystl Bustos i Racers).

 

Pro Fastpitch avslutas med finalspel 20-23 augusti. 

Publicerad: 2009-06-04

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se