Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Baseboll-VM: 30 dagar kvar

Med 30 dagar kvar till Baseboll-VM i Sundbyberg börjar nu förberedelserna öka markant i intensitet. Planen skall färdigställas inom de kommande två veckorna, tv-sändningar börjar bli färdiga, och dessutom har över 1.800 biljetter sålts till matcherna i Sundbyberg.

Direktlänk: BasebollVM09.se  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.- officiell webbsida för Sverigegruppen

 

Från BasebollVM09.se hämtar vi några av de nyheter som publicerats under sommaren för att ni skall vara uppdaterade om höstens stora evenemang!

 

Nya Örvallen kommer färdigställas till VM-arena under de kommande två veckorna. Outfieldpaddingen skall på plats, backstop skall monteras och dessutom skall foulstolparna, scoreboarden och slagtunnlarna på plats.

Bullpens skall byggas upp och pitcherkullen samt hemplattan skall kompletteras med nya slitytor.

 

Eurosport 2 kommer att sända över 40 matcher från Baseboll-VM - varav minst en från Sveriges grupp. Det blir första gången som en paneuropeisk kanal sänder så många matcher från ett basebollarrangemang. Alla matcher från Sverige, Tyskland, Holland och Italien kommer att produceras av Eyeworks som har erfarenhet av att göra högkvalitativa basebollsändningar. 

 

Över 1.800 biljetter har hittills sålts till VM-matcherna i Sundbyberg. Dessutom kommer det finnas gott om kringarrangemang runt matcherna med livemusik, restaurang och bar, samt roliga aktiviteter för barnen såsom tivoli, fiskdamm, och lite prova-på aktiviteter. Förköp på www.ticnet.se Länk till annan webbplats. eller 077 - 170 70 70.

 

Publicerad: 2009-08-09

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se