Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Tobias Hysén och Bandit Rocks Antonina Kobylinski öppnar basebollsäsongen i Göteborg

På lördag startar basebollens elitserie i Göteborg på sant amerikanskt manér. Göteborg Baseboll Hajarna tar på lördagen emot Leksand i elitseriepremiären och man planerar för en riktig amerikansk "Opening Day".

 Enligt amerikansk basebolltradition ska man ha en kändis eller en lokal profil som öppnar säsongen och första matchen. Hajarna slår på stort och kan stolt presentera två Göteborgsprofiler som ska göra årets ärofyllda uppdrag med att kasta den första pitchen. Det blir radioprofilen Antonina Kobylinski från Bandit Rock och fotbollsspelaren Tobias Hysén från IFK Göteborg kommer göra basebollklubben den äran.Denna invigning är inte bara för att öppna basebollens säsong utan även för att inviga softbollsäsongens högsta serie där damhajarna börjar spela på söndagen samt att inviga den nya läktare föreningen själva har byggt under våren.Öppningscermonin hålles på basebollplanen i Utby och börjar på lördag den 1e maj klockan 12:30 med matchstart direkt efter.Publicerad: 2010-04-27

Senast uppdaterad: 2010-04-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se