Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Hallå där... Nils Eilertz

Under vintern kommer vi publicera en serie intervjuer med spelare och -ledare runt om i världen. Vi börjar vår intervjuserie med en av de spelare från Akademin som numera spelar collegebaseboll i Kalifornien, Nils Eilertz.

För dem som inte känner dig, vem är du?   - Jag heter Nils Eilertz och jag fyllde nyss 19 år (född 1991).   Position? - Jag spelar outfield för Leksand i Elitserien. Jag fostrades dock till en infielder av Mattias Grimstoft i Skövde, min moderklubb där jag spelade från det att jag var 9 år tills då jag var 15 och flyttade till Leksand för att börja basebollakademin. På Akademin skolades jag om till outfielder av Tony Klarberg.   Hur kom det sig att du började spela baseboll? - Jag började spela eftersom min syster Cecilia Fröjdh spelade softboll i Skövde.

Publicerad: 2010-11-18

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se