Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Öppet Hus på RIG/Akademin

Öppet Hus på Leksands Gymnasium, baseboll/softboll-RIG/Akademin 22 januari. Välkomna ALLA intresserade. Leksands Gymnasiums elever och lärare från alla program visar upp sig. Akademins elever och instruktörer på plats. Föräldrar till nuvarande elever önskas välkomna samt föräldrar och elever till kommande elever.

Elever som sökt till hösten 2011 BÖR komma till öppet hus då vi kommer att ge en introduktion och information kring ett förberedande fysprogram och baseboll/softboll övningar för att ge er bästa förutsättningar inför starten augusti 2011. Elever/spelare som tänker sig söka till Akademin hösten 2012 är självklart välkomna OCH övriga intresserade föräldrar, tränare, spelare. Samtliga elever som sökt ska ha fått ett enskilt brev med inbjudan. Vi beräknas prel vara klara på lördag 22 januari, prel tid 18.00. Håll utkik efter mer information de närmste dagarna.

 

För mer info kontakta Tony Klarberg, tony.klarberg@baseboll-softboll.se

 

Publicerad: 2011-01-03

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se