Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Börja spela Slowpitch?

Slowpitch är kanske den gren inom våra idrotter som har störst potential att växa - som en rekreationssport och som en motionssport. ESF, European Softball Federation, satsar nu på att förbunden skall kunna etablera slowpitch vid sidan av fastpitch softboll och baseboll.

För ändamålet har man tagit fram en SLOWPITCH SOFTBALL DEVELOPMENT PACK som bland annat innehåller en introduktion till slowpitch, med regelförklaringar, pitching guide till slowpitch, övningar för pitchers, domarintroduktion samt lite affischer och en dvd med slowpitch.

Vill er förening starta slowpitch? Vill er förening få ett ex av SLOWPITCH SOFTBALL DEVELOPMENT PACK? Kontakta SBSFs kansli på info@baseboll-softboll.se som har ett antal ex till föreningar!

 

Publicerad: 2011-02-11

Senast uppdaterad: 2011-02-11

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se