Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Softbollserien startar med finalrepris

När softbollserien startar igen i helgen är det med en repris på fjolårets SM-finaler. Regerande mästarinnorna Skövde reser till Skarpnäck för att möta SM-tvåan Söder i en repris på fjolårets SM-final där Skövde vann med 3-1 i matcher.

Direktlänk: Softbollserien spelprogram och tabell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

I årets softbollserie deltar fem lag sedan Göteborg och Norrköping aviserat att de inte kommer till spel i årets serie. Förutom Skövde och Söder deltar Leksand, Sundsvall och Enköping i softbollserien.

Skövde och Söder kommer även spela i Europacuperna i augusti, Söder reser till Lyon i Frankrike för spel i Cupvinnarcupen B-pool medan Skövde åker till Caserta utanför Neapel för spel i Europacupens A-pool.

 

Publicerad: 2011-04-29

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se