Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

James Harvest och SBSF i unikt samarbete

SBSF och James Harvest Sportswear har startat ett unikt samarbete inom profilkläder där Harvest bland annat tagit fram en helt ny kollektion profilkläder med basebolltema, som är baserad på basebollens historia i Sverige.

Direktlänk: Broschyren Uppdrag Baseboll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.(pdf, 2740 kb)

Den basebollinfluerade kollektionen utgår från basebollens historia i Sverige och Stockholm, där man började spela i Bellevueparken med lagen Stockholms BK, Solna BK, Matteuspojkarna, GULF och USA:s ambassad.


Bellevue Park och 1956, årtalet då SBSF bildades, är tillsammans med andra basebollattribut centralt i kollektionen, som endast finns att köpa genom Harvest Profile Centers runt om i Sverige.


En broschyr (pdf-länk ovan) som beskriver kollektionen och arbetet bakom kollektinen har skickats ut till alla 79 st Harvest Profile Centers samt till de 8000 företagskunder som Harvest har i sina register. Många företagskunder har också fått utvalda delar av kollektionen som gåvor.


För SBSFs del känns det oerhört positivt att ha en duktig samarbetspartner inom profilkläder som har skapat en kollektion med ”basebolltouch” som vi kan stå bakom. I produktlinjen ingår bl.a. t-shirts, pikétröjor, rugbytröja, cityjacka, huvjacka samt kepsar.

Vill någon av föreningarna köpa delar av kollektionen kan ni kontakta ert närmaste Harvest Profile Center  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.för prisuppgifter och offert.

Publicerad: 2011-05-20

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se