Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SBSF föreslår ny SDF/Regionsindelning

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet har just nu ett förslag till ny SDF/Regionsindelning ute på remiss hos föreningar och SDF.

I förslaget, som ni kan  (pdf, 236 kb), kommer dagens åtta stycken SDF att minskas ner till fyra stycken SDF eller regioner: - Norra Baseboll och Softboll Förbundet  - Mellansvenska Baseboll och Softboll Förbundet - Stockholms Baseboll och Softboll Förbund - Södra Baseboll och Softboll Förbundet Om förslaget går igenom på Förbundsmötet 2012 kommer dagens åtta SDF att ombildas till fyra stycken SDF framöver (det enda SDF:et som inte behöver bilda om sig rent formellt är Stockholms BSF). I övrigt kommer SDF:en att omfatta större regioner än idag. I förslaget ingår även att SBSF-kansliet skall få i uppdrag att praktiskt assistera dessa SDF med viss administrativ hjälp, i syfte att hjälpa SDF-verksamheten igång och få fram nyckelpersoner i ledningen av varje respektive SDF.  Målsättningen är att, om förslaget går igenom, under 2012 starta igång samtliga fyra SDF med konstituerande möten, med stöttning och närvaro av SBSF, under förutsättning att de lokala klubbarna i distriktet minst skall få fram tre personer som leder det nya SDF:et (ordförande, kassör, sekreterare). 
 ladda ner i sin helhet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2011-12-10

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se