Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kadettlandslaget söker assisterande coach

Vårt kadettlandslag söker en assisterande coach till sommarens aktiviteter. Har du en gedigen basebollbakgrund och vill vara en viktig del i ledarteamet kring vårt U15-landslag kan du vara den vi söker!

Vårt U15-landslag / Kadettlandslag söker en assisterande coach för säsongen 2012. Förbundskaptenen Stefan "Snigeln" Nielsen har till sin hjälp rutinerade ungdomsledaren Robert Claesson men söker nu efter ytterligare en assisterande coach, som tillsammans med lagledaren Ante Carlstedt kommer utgöra den fyrklöver som skall leda Kadettlandslaget under sommaren.

På programmet står bland annat:

mars/april
Uppsamlingsläger inomhus - plats ej klart Länk till annan webbplats.

28 april
tryoutläger - plats ej klart

19-20 maj
läger för EM-uttagna + reserver , Skarpnäck

17-21 Juli
UEM , Jablonec , Liberec ( Tjeckien )

 

Har du en gedigen basebollbakgrund, erfarenhet av ledarskap för ungdomar, och vill vara en del av vår landslagsledning för Kadettlandslaget? Eller är du "bara" nyfiken och vill veta mer?

Kontakta i så fall Stefan "Snigeln" Nielsen på e-post snigeln@live.se eller landslagsansvarig Ulf Steinvall på ulf.steinvall@baseboll-softboll.se.

 

Samtliga landslagsledare och förbundskaptener i våra landslag är ideella och får inget arvode för sina uppdrag - men får resor, boende och mat betalt av förbundet - och en hel del positiva erfarenheter på köpet!

Publicerad: 2012-01-19

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se