Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

BeeBall-manual för nedladdning

Nu finns manualen till "BeeBall" för nedladdning här på SBSFs webbsida. BeeBall är ett skolprogram som utvecklas i Holland, och som där lockar tusentals ungdomar att prova baseboll och softboll i en enklare form.

Beeball kan vara ett bra sätt som vi kan använda oss av för att öka rekrytering av ungdomar till svensk baseboll och softboll. Nedan finns ett häfte att ladda ner om Beeball där du kan läsa om regler och olika sätt att spela Beeball på.

Beeball kan vara ett bra sätt som vi kan använda oss av för att öka rekrytering av ungdomar till svensk baseboll och softboll. Nedan finns ett häfte att ladda ner om Beeball där du kan läsa om regler och olika sätt att spela Beeball på.

I samband med CoachKonventet på Bosön visade Michel Aussems, från Holland, upp BeeBall och berättade om hur man arbetar med det i Holland.

Häftet nedan är i pdf-format (3,8 MB) och på engelska.

-> BeeBall Playbook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (pdf, 3810 kb)

Publicerad: 2012-01-21

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se