Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Stockholmsklubbar visade upp sporterna

Den 3-6 januari deltog Stockholms Baseboll & Softboll Förbund med hjälp av Alby IF, Stockholm BSK, Sundbyberg Heat och Söder Softboll i MY2013 (f d Wintergames) på Älvsjömässan. Ett lyckat arrangemang, och mycket uppskattat av besökarna.

Klockan 10-17 var vi på plats dessa dagar, och runt 600 barn och ungdomar kom till vår slagtunnel för att prova på. De flesta besökarna var barnfamiljer med barn i åldrarna 6-13 år. Det gavs många tillfällen för oss att berätta om sporten, var vi finns, och hur man kan komma i kontakt med oss.

 

Dagarna var indelade i två arbetspass, och alla klubbar bidrog med bemanning. En bra mix av både coacher, ledare och ungdomar. Samarbetet inom varje arbetspass fungerade fint, där man turades om att sköta pitchermaskinen, hålla ordning på kön, instruera inne i slagtunneln, etc. Likaså överlämnandet mellan passen fungerade bra.

 

Att det blev så lyckat är tack vare att vi har så många intresserade och engagerade medlemmar i de lokala klubbarna. Det glädjer oss på förbundet, och stärker oss i vårt fortsatta arbete med att hitta lämpliga event att delta i för att synliggöra vår sport.


STORT TACK till alla som var med och hjälpte till. Det är er förtjänst att det blev så lyckat!

Publicerad: 2013-01-14

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se