Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Tränarpasset: Vad alla tränare bör känna till

Det finns ett antal riktlinjer som hela idrottsrörelsen har kommit överens om, om hur svensk barn- och ungdomsidrott ska bedrivas. Men vad innebär det i praktiken? Vad är det viktigaste man behöver ha med sig som tränare?

Att man ska låta alla vara med och att det inte går att se på ett barn vem som kommer bli den bästa idrottaren som vuxen. Och att det här inte står i motsättning till att svensk idrott har som mål att få fram ännu fler medaljörer på stora mästerskap – tvärtom! 

Det säger Anders Wahlström, ansvarig för barn- och ungdomsidrott på Riksidrottsförbundet, som guidar oss genom detta tränarpass.

Anders är en av de processledare som SISU kommer med till årets Förbundsmöte i Gävle.

Här hittar du Tränarpasset om vad alla tränare bör känna till om barn- och ungdomsidrott! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Med Tränarpasset vill SISU Idrottsutbildarna och SISU Idrottsböcker sprida idrottskunskap till fler. De vänder sig framför allt till dig som är tränare och ledare inom idrotten. Sprid gärna vidare till tränarkollegor och andra du tror har nytta av Tränarpasset! Publicerad: 2015-02-25

Senast uppdaterad: 2015-02-25

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se