Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Beeballutbildning!

SBSF vill välkomna samtliga föreningar att skicka tränare till Beeballutbildning. Beeball är ett Holländskt introduktionskoncept till baseboll och softboll som har haft enorm framgång i andra delar av europa. Nu får Sverige möjligheten att ta del utav konceptet.

SBSF har med stöd från CEB fått utrymme att genomföra denna utbildning dels för att utbilda egna beeballinstruktörer men även ge möjligheten till alla föreningar att skicka sina ledare och få lära sig om konceptet direkt från källan. Utbildningen bedrivs i stort på förbundets bekostnad och det enda som deltagarna får stå för själva är resan till och från utbildningen samt mat.  Utbildningen genomförs i Skövde 11-12 juni och är på engelska.

 

SBSF vill uppmana alla föreningar att skicka en representant till detta läger då det kan ge enormt bra verktyg för att utveckla ungdomsverksamheten.

 

För anmälan! Klicka här Länk till annan webbplats.

 

 

 

 

För frågor: kontakta Pär Axelsson, par.axelsson@baseboll-softboll.se

Publicerad: 2016-05-18

Senast uppdaterad: 2016-11-09

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se