Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

SBSF flyttar och öppnar nytt kansli!

SBSFs styrelse har under våren jobbat intensivt med att skapa ekonomisk möjlighet att flytta vårt nuvarande kansli i Skövde upp till Stockholm och där sitta tillsammans med övriga förbund i Idrottens Hus.

RF har i och med sin egen flytt till Folksams gamla huvudkontor skapat fina möjligheter för mindre förbund. SBSF kommer att sitta i ett kontorslandskap tillsammans med flera andra förbund vilket skapar möjlighet till helt andra samarbeten än vad som är fallet idag.

SBSF har mycket glädjande kommit överens med Thomas Claesson om en anställning som påbörjas 161101. Thomas har en lång bakgrund inom Idrotten och är idag anställd hos Svenska Danssportförbundet. Med Thomas får vi en kompetens medarbetare som främst får ekonomi och administration som arbetsuppgift men också en del utvecklingsarbete kommer att finnas på Thomas bord.

”Jag tackar för förtroendet och förmånen att få jobba med något som ligger mig varmt om hjärtat, Svensk baseboll och softboll. Jag hoppas och tror att mina kontakter inom RF och SISU tillsammans med kunskapen om vår egen verksamhet gör att vi tillsammans, jag som anställd och alla ideella ute i landet, kan driva våra idrotter framåt ännu mer. En anställd gör inget förbund utan jag kommer i mitt arbete göra allt jag kan för att underlätta för alla ideella ute i landet som sliter med våra idrotter. Med överlämning av Örjan som idag jobbar på kansliet, är jag övertygad om att starten kommer att bli bra.” säger Thomas, samtidigt som det är ”re-entry” för Thomas som var anställd när kansliet flyttade ner till Skövde hösten 2007.

Kansliet i Skövde kommer att avvecklas till årsskiftet, vilket säkerställer två månaders överlämning med dubbla kanslier för en smidig övergång.

I och med anställningen, kliver Thomas av sin styrelsepost vid det extra årsmöte som hålls helgen 29-30 oktober och ett fyllnadsval kommer göras. Som anställd är du inte valbar till förbundsstyrelsen. Nomineringar till fyllnadsvalet görs till SBSFs valberedning, med Kalle Knutsson i spetsen.

SBSF vill ta tillfället i akt och tacka ansvarig för Idrottshuset i Skövde Roger Emanuelsson för gott samarbete genom åren. Likaså den administrativa personal som finns i huset och som bland annat hjälpt oss med löneadministration och viss bokföring. Tack också till vår tidigare General sekreterare Kristian Pälviä som var vår först anställde i Skövde.

Sist men inte minst ett stort tack till Örjan Sonesson som drivit kansliet i Skövde sedan Kristian slutade.

Frågor kring vår kansliflytt besvaras gärna av undertecknad.

Ordförande, Johnny Stormats
Johnny.Stormats@baseboll-softboll.se
070-664 91 84

Publicerad: 2016-06-30

Senast uppdaterad: 2016-11-09

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se