Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Är du en Ren Vinnare?

Ren vinnare är en webbutbildning som består av sju moduler som totalt tar knappt 30 minuter att genomföra. Det kommer vara obligatoriskt för våra landslagsspelare att genom gå utbildningen.

Kunskapen är dock inte enbart för våra landslagsspelare, utan vi hoppas att alla våra aktiva tar sig tiden att genomföra utbildningen.

Utbildningen finns på www.renvinnare.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där man skriver in namn och vilket förbund man kommer ifrån, så kommer man åt modulerna. Alla moduler behöver inte göras samtidigt, utan man kan dela upp utbildningen på flera gånger, men det tar som sagt knappt 30 minuter att genomföra hela utbildningen.

Vaccinera Klubben

Vi vill samtidigt passa på att påminna våra föreningar om att Vaccinera Klubben, vilket är ett krav i TB (§9.01). Föreningar som inte vaccinerat sig riskerar att förlora 2 poäng i serietabellen. Vaccinationen är giltig i tre år.
Vaccinationen görs genom att man sitter ner i styrelsen och via webben får hjälp med att ta fram en handlingsplan kring antidopingarbetet i föreningen.

Vaccinationen genomförs på http://www.rf.se/vaccinera Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2016-07-05

Senast uppdaterad: 2016-11-09

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se