Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kickoffen inställd i Nyköping

Tyvärr tvingas Nyköping ställa in Kickoffen på grund av lågt intresse och få deltagare när anmälningstiden gått ut. Det formella årsmötet kommer dock att hållas lördagen 25 mars, vi återkommer med plats och tid.

Vi arbetar för fullt med att hitta nya lokaler och nytt program för det formella årsmötet och hoppas ha lokal och tid klar senast fredag denna vecka.

Att Nyköping väljer att ställa in arrangemanget beror på att när anmälningstiden gick ut på tisdagen hade 12 representanter från 7 föreningar anmält sig till evenemanget. Med endast 7 av förbundets cirka 37 medlemsföreningar representerade finns det inte förutsättningar för att genomföra evenemanget.

Vi spände bågen och ville göra Förbundsmötet till något mer än det brukar vara. Vi erbjöd ett stort utbud av föreläsningar, möten och utbildningar. Vi bjöd in till Gästabud på slottet. Vi hade sett fram emot ett betydligt bättre gensvar och vi är mycket besvikna när vi nu tvingas ställa in kickoffen, säger Roger Bille, ordförande i Nyköping Knights. Han är förstås också besviken över att det hundratal timmar som föreningens styrelse och projektgrupp lagt ned på att planera kickoffen, nu är bortkastade.

SBSFs styrelse vill rikta ett stort tack till Nyköping för engagemanget och viljan att utveckla vår gemensamma verksamhet.

Läs mer på Nyköpings hemsida: http://www.nykopingknights.se/Nyhetsarkiv/nykopingbaseboll2017/kickoffenarinstalld/ 

Publicerad: 2017-02-22

Senast uppdaterad: 2017-02-22

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se