Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

JSM Softboll avgörs i Skövde

Skövde Saints BSK hälsar er, genom Svenska Baseboll och Softboll Förbundet, välkomna till Junior-SM Softboll i Skövde som avgörs 23-24 September.

Anmälan för deltagande lag skall skickas via e-post till info@baseboll-softboll.se senast 3/9.
I samband med anmälan skall även anmälningsavgiften betalas in. För mer information vänligen besök förbundets hemsida: http://www.baseboll-softboll.se/Nyheter/forbundsnytt/Nyhetsarkiv/valkomnaattansokaomattarrangerajunior-sm2017isoftboll/ Länk till annan webbplats.

Under helgen kommer det att finnas två planer till förfogande. Dels den befintliga softbollplanen men även en plan i direkt anslutning till befintlig anläggning på Lillegårdens IP. På den ordinarie spelplanen kommer det att finnas speaker och digital resultattavla. Den tillfälliga planen kommer att få en temporär resultattavla. Protokollförare finns även på båda planerna. Vi kommer även att ha våran kioskverksamhet i gång under denna helg. De matcher som spelas på ordinarie plan kommer att livestreamas via bambuser: http://bambuser.com/channel/skovdesaints Länk till annan webbplats..

I Skövde finns ett flertal möjligheter att bo på. Hotell Majoren i Skövde kan erbjuda logi till förmånliga priser. Uppge Skövde Saints vid bokning och att ni är ett deltagande lag vid Junior SM. Uppge även Riksidrottsrabatten, 0500-410610.
I Skövde finns det även en stugby på vår lokala camping, Billingens camping 0500- 471633. Det även ett vandrarhem för er som önskar sådana möjligheter, deras telefonnummer är 0500-481718. Vid behov av hårdförläggning vänligen meddela Skövde Saints i snabbast möjliga mån på skovdesaints@skovdesaints.com.

Frågor gällande arrangemanget kan besvaras av styrelsen för Skövde Saints BSK skovdesaints@skovdesaints.com eller tävlingsledare Kristian Pälviä Kristian.palvia@gmail.com.

Välkomna!

Publicerad: 2017-08-28

Senast uppdaterad: 2017-08-28

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se