Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Kallelse till årsmöte

Samtliga medlemsföreningar och distrikt kallas till årsmöte för verksamhetsåret 2017. Mötet kommer att hållas lördagen 24 mars på Quality Hotel Winn, Haninge.

Förutom de formella årsmötesdelarna så kommer det att vara information från olika delar av vår organisation.
Media och Marknadsutskottet kommer att finnas på plats och visa upp och prata om kollektionen som tagits fram tillsammans med Stadium. Sweden Youth Academy finns på plats för att berätta om upplägget kring deras aktiviteter.

Vi startar klockan 10.00 på lördagen, kaffe serveras från 09.30, och beräknar vara klara klockan 18.00. 18.30 sätter vi oss till bords och äter middag tillsammans och har prisutdelning för verksamhetsåret 2017.

Handlingarna inför årsmötet skickas ut till samtliga föreningar/distrikt och publiceras här på hemsidan så snart revisionen är genomförd, dock senast fredagen 9 mars.

Deltagaravgifter för helgen är 800 kr och inkluderar fika, lunch och middag.
Önskas övernattning har vi bokat ett antal rum och de kostar 700 kr per natt för ett enkelrum och 450 kr per person och natt i ett dubbelrum.

Vi behöver er anmälan senast 12 mars, gärna tidigare, för att kunna göra rätt för oss mot hotellet och inte åka på kostnader för saker som vi inte behöver.
Anmälan skickas till thomas.claesson@baseboll-softboll.se och ska innehålla information om vilken förening/distrikt som ska representeras, och eventuella boende önskemål och allergier.
Kostnaden kommer att faktureras föreningar/distrikt efter möteshelgen.

No show eller sen avbokning innebär att vi kommer behöva fakturera de kostnader som kommer med anmälan.

Varmt välkomna till Haninge.Publicerad: 2018-03-02

Senast uppdaterad: 2018-03-02

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se