Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Softboll: Öppen try-out intresseanmälan 2020

På grund av covid-19 kommer vi inte att kunna ses fysiskt i år, så istället kommer ni att ha möjlighet att anmäla ert intresse för landslagsspel digitalt. Detta gäller både nuvarande landslagsspelare så väl som alla nya spelare.

För vem: juniorer (14-18år) och seniorer (18+)
Sista anmälningsdag: 13e december 2020

Detta är en intresseanmälan för att spela i landslag men pga av covid-19 kommer vi inte ses fysiskt i år. Ni kommer då istället få skicka in information till ledarstaben. Du kommer få svara på detta formulär, skicka bild (head shot) samt skicka in en slagvideo. Om du inte har tillgång till att spela in en ny video (pga covid-19 restriktioner) kan du klippa ihop en video från live-stream från säsongen. Både nuvarande landslagsspelare och nya måste skicka in all information för att kunna ta en plats i landslag 2021. Videon ska skickas till: svensksoftboll@baseboll-softboll.se

För att ansökan ska vara komplett måste detta göras:
- svara på formulär Anmälan
Länk till annan webbplats.
- skicka bild (head shot)
- Skicka video på slagning

Om du har några frågor eller funderingar hör av dig till Jonna Källström på:
jonna.kallstrom@baseboll-softboll.se 

Dom frågor med * är obligatoriska, resterande är bara för U18 spelare.

Publicerad: 2020-11-15

Senast uppdaterad: 2020-11-15

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se